Diensten

Verkopen

Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen bij aan- en verkoop van woningen. Bij de verkoop van uw woning nemen wij u alle zorgen uit handen en begeleiden wij u tot aan de notaris. We starten het verkoopbemiddelingstraject met een uitgebreid kennismakingsgesprek en een waardebepaling van uw woning. In overleg met u als opdrachtgever maken we samen een verkoopplan met veel aandacht voor onze uitgebreide presentatie en documentatie. Door onze persoonlijke aanpak en onze korte lijntjes hebben wij al vele klanten succesvol begeleid bij de verkoop van hun woning.


Aankoopbegeleiding

Bij aankoopbegeleiding gaan we samen met u op zoek naar uw droomhuis. Hierbij beoordelen we de woning objectief en bemiddelen voor u naar een optimale prijs en overige voorwaarden.


Taxaties woningen en bedrijfspanden

Taxaties van uw woning of bedrijfspand zijn in veel gevallen noodzakelijk. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het verkrijgen van een financiering, het wijzigen van uw financiering, het financieren van een verbouwing, verdeling bij een (boedel)scheiding, waardebepaling of diverse andere doeleinden. Onze uitgebreide en gevalideerde taxatierapporten worden door alle banken en instanties geaccepteerd. Onze gecertificeerde makelaars-taxateurs helpen uw graag verder met uw taxatieaanvraag.


Bouwkundige inspecties

Onze beëdigd bouwkundig expert/adviseur is een echte vraagbaak als het gaat om al uw bouwkundige vragen. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor een bouwkundige inspectie bij de aan- of verkoop van een pand. Bij een bouwkundige inspectie komen alle positieve en minder positieve punten aan het licht, alles wordt duidelijk en uitvoerig voor u beschreven. Tevens wordt er een uitgebreide kostenraming bijgevoegd met het totale kostenplaatje om het pand in perfecte staat te brengen.


Energielabel

Als (toekomstige) huiseigenaar bestaan uw maandelijkse terugkerende woonlasten voor een groot gedeelte uit de energiekosten die u betaalt voor gas, water en electra. Om een goed inzicht te krijgen in de energiezuinigheid van uw woning en de verbetering die u op energietechnisch gebied kunt uitvoeren is het raadzaam om een energielabel van uw woning op te laten maken of een maatwerkadvies.

Bij verkoop of verhuur van uw woning is het verplicht om deze te voorzien van een definitief energielabel.