03.jpg 02.jpg 18.jpg 01.jpg 04.jpg 10.jpg 08.jpg 09.jpg 07.jpg 06.jpg 05.jpg 16.jpg 17.jpg 14.jpg Situatitekening.jpg

Te koop: Nieuwe Kleverskerkseweg 23, 4338 PP Middelburg

€ 269.500,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 500 m²
Totale VVO 268 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Op uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg wordt te koop aangeboden deze fraaie bedrijfsruimte met showroom. Hetgeen wij aanbieden betreft het voorste deel van het pand. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Arnestein II te Middelburg en meet groot ca. 233 m2 gelegen op de begane grond. Aan zijkant is er de beschikking over 5 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het geheel is onder archit... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 1999
    Aangeboden sinds Vrijdag 23 december 2022
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06021
Vraagprijs € 269.500,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 23 december 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1999
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 500 m²
VVO 268 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Bank op 3000 meter tot 4000 meter, Geldautomaat op 2000 meter tot 3000 meter, Recreatie op 5000 meter of meer, Restaurant op 3000 meter tot 4000 meter, Winkel op 1500 meter tot 2000 meter, Supermarkt op 1500 meter tot 2000 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter, Busknooppunt op 1500 meter tot 2000 meter, Treinstation op 1500 meter tot 2000 meter, Afrit van de snelweg op 2000 meter tot 3000 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 5
Kadastrale gegevens
Middelburg M 537
Perceeloppervlakte 1.045 m²
Omvang Deel perceel

Beschrijving

Op uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg wordt te koop aangeboden deze fraaie bedrijfsruimte met showroom. Hetgeen wij aanbieden betreft het voorste deel van het pand. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Arnestein II te Middelburg en meet groot ca. 233 m2 gelegen op de begane grond. Aan zijkant is er de beschikking over 5 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het geheel is onder architectuur gebouwd in 1999 en biedt een breed scala aan mogelijkheden.

Aan de achterzijde van dit object is een ontwikkeling in voorbereiding van kleinschalige units. In deze fase van de ontwikkeling is het mogelijk om extra ruimte bij te kopen zodat u een op maat gemaakte bedrijfsruimte kunt creëren.

Indeling
Begane grond
Entree middels dubbele deur, toiletruimte, meterkast open showroomruimte, pantry met bar, trapopgang naar 1e verdieping.

1e verdieping
Open kantoorruimte die plaats biedt aan archief en 1 werkplek.

Voor verder informatie omtrent indeling van het pand verwijzen wij naar de plattegrondtekening.

Locatie en bereikbaarheid
De ligging op het bedrijventerrein Arnestein II is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. Het NS – station is op 2 kilometer afstand gelegen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee-Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom-Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen-Gent-Sluis.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Arnestein” dat is vastgesteld op 22 augustus 2013 en heeft de bestemming bedrijventerrein'.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummer : 537
Grootte : 1.045 m2

Nb het object maakt onderdeel uit van bovengenoemd kadastraal perceel, de geschatte grootte van het perceel bedraagt ca. 500 m2.

Er zal een vereniging van eigenaren worden opgericht t.b.v. het achtergelegen perceel alsook het gezamenlijk onderhoud van de gezamenlijke bouwkundige delen.

Vraagprijs koop
€ 269.500,- kosten koper

Omzetbelasting
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd. Overdrachtsbelasting ad 10,4%.

Oplevering
Het pand is beschikbaar medio april 2023.

Oplevering
Leeg en ontruimd.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Opleveringsniveau
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Nieuwe Kleverskerksweg 23 te Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door JV Vastgoed en de Nooijer Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken