01.jpg 31.jpg 1.JPG 35.jpg 28.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 08.jpg 09.jpg 06.jpg 19.jpg 11.jpg 07.jpg 12.jpg 10.jpg 49.jpg 13.jpg 14.jpg 16.jpg 15.jpg 17.jpg 48.jpg 18.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 25.jpg 26.jpg 24.jpg 36.jpg 50.jpg 37.jpg 29.jpg 30.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg 2.JPG 3.jpg

Te koop: Peperdijk 55, 4381 EN Vlissingen

€ 425.000,- k.k.
Type object Kantoor
Totale VVO 140 m²
In units vanaf 93 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Op een prachtige locatie in het hart van de stad Vlissingen bieden wij te koop aan deze luxueuze kantoorruimte met parkeerplaats. Het geheel meet groot ca. 140 m2 B.V.O. en bevind zich volledig op de begane grond.

Deze turn-key kantoorruimte is in 2020 volledig verbouwd en ingericht in een industriële stijl. Bij de verbouwing is gebruik gemaakt van hoogwaardige en luxe materialen waardoor... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwperiode 2012
    Aangeboden sinds Vrijdag 24 mei 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06266
Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 24 mei 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2012
Oppervlaktes en inhoud
VVO 140 m²
In units vanaf 93 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Aan water, In centrum
Lokale voorzieningen Bank binnen 500 meter, Geldautomaat binnen 500 meter, Recreatie op 500 meter tot 1000 meter, Restaurant binnen 500 meter, Winkel binnen 500 meter, Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter, Busknooppunt binnen 500 meter, Treinstation op 500 meter tot 1000 meter, Trein voorhalte op 500 meter tot 1000 meter, Afrit van de snelweg op 500 meter tot 1000 meter
Energieverbruik
Energielabel A++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Vlissingen C 2141
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Op een prachtige locatie in het hart van de stad Vlissingen bieden wij te koop aan deze luxueuze kantoorruimte met parkeerplaats. Het geheel meet groot ca. 140 m2 B.V.O. en bevind zich volledig op de begane grond.

Deze turn-key kantoorruimte is in 2020 volledig verbouwd en ingericht in een industriële stijl. Bij de verbouwing is gebruik gemaakt van hoogwaardige en luxe materialen waardoor het een geheel eigen karakter heeft.

Vanuit de kantoorruimte heeft u door de 12 meter brede raampartij een fantastisch panoramisch uitzicht op het volledige vernieuwde Scheldekwartier. Het biedt onder andere zicht op de stadshaven, de iconische scheldekraan en de machinefabriek.

En als u wat meer privacy wenst is één druk op de knop voldoende om volledige privacy te realiseren. De volledige raampartij is namelijk voorzien van een op afstand bedienbare switchfolie waardoor de beglazing verandert in melkglas.

Het object heeft een gemengde bestemming waardoor naast het huidige gebruik als kantoor ook detailhandel mogelijk is.

Dit object is uniek te noemen qua locatie en uitvoering. Het aanwezige meubilair, inrichting en overige zaken behoren tot het verkochte. Kortom luxe, hoogwaardige turn-key kantoorruimte die direct te betrekken is.

Indeling
Entree, portaal met meterkast, zeer fraaie entree voorzien van stalen pui met glas, open kantoorruimte voorzien van rustiek houten vloer over het gehele object, 2 vaste werkplekken voorzien van kastruimte, bargedeelte met stoelen, fontein, cv-opstelling, luxe in zwart uitgevoerde keuken voorzien van inbouw apparatuur (koelkast, 4-pitsgasfornuis, oven), zitgedeelte, gang, directiekantoor afgescheiden middels stalen pui vv. beglazing, toiletgroep bestaande uit dames-en herentoilet en fontein, archiefruimte en achterdeur. Vanuit de achterdeur is het achtergelegen parkeerterrein bereikbaar.

In het kort:
- Peperdijk 55, 4381 NK Vlissingen;
- Oppervlakte: B.G.G. ca. 140 m2 VVO
- Vraagprijs € 425.000- k.k. excl. btw;
- Bouwjaar 2012;
- luxe uitgevoerd;
- turn-key;
- 1 parkeerplaats.

Voorzieningen:
- Betonvloer;
- Wandafwerking;
- Keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- Rustieke houten vloer;
- Alarminstallatie;
- Cv-installatie met radiatoren;
- Pantry;
- Toiletgroep;
- Databekabeling;
- Stoffering.
- Verlichting.

Locatie:
Het stadsdeel Scheldekwartier kent een uitstekende bereikbaarheid en staat bekend om haar centrale ligging. Vanuit hier zijn alle uitvalswegen te bereiken per auto en op loopafstand is het NS-station gelegen wat Vlissingen verbindt met de rest van Nederland.

Wat ooit een scheepswerf was is nu een zeer levendig stadsdeel geworden waar wonen, werken, school en toerisme worden gecombineerd.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : C
Nummer : 2141
Appartementsindex : A
Nummer : 108

Vraagprijs:
€ 425.000,- k.k.

Oppervlakte
B.G.G. ca. 140 m2 V.V.O.

De vierkante meters zijn bepaald aan de hand van meting ter plaatse. Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren:
Bij het verkochte behoort een eigendom van 1 parkeerplaats die gelegen is op het achtergelegen parkeerterrein. Daarnaast is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid tegen betaling of met een vergunning.

Er bestaat de mogelijkheid een extra parkeerplaats bij te kopen. Deze wordt uitsluitend in combinatie met het object aangeboden en zal niet los worden verkocht.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket zijn geen bijzonderheden aangetroffen voor deze locatie m.b.t. bodemonderzoek en/of sanering.

Energielabel
Het object heeft energielabel A++.

Bestemming:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Scheldekwartier-Zuid” dat onherroepelijk is vastgesteld op 24-09-2015 en heeft de bestemming ‘Gemengd. Conform dit bestemmingsplan is zowel wonen alsook detailhandel en dienstverlening op onderhavige locatie toegestaan.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

VvE:
De bijdrage betreft de VvE bedraagt ca. € 220,- per maand (incl. parkeerplaats).

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken