Beschrijving

Gelegen op een goede locatie in een geliefde woonwijk bieden wij u deze fraaie eengezinswoning met extra leefruimte aan!

Deze woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie, in de geliefde wijk ‘Brakenburg I’, in de straat Bereklauwerf. De woning ligt dichtbij het wandelpark ‘de Singel’. In de buurt is er een speeltuintje voor kinderen aanwezig. De woning is gelegen op fietsafstand van de supermarkt, winkelvoorzieningen en dichtbij uitvalswegen rondom Arnemuiden. Scholen en sportvelden zijn gelegen op korte afstand.

De woning beschikt over een hal, woonkamer, keukenruimte, een-4-tal slaapkamers, een badkamer, een voor- en achtertuin met stenen berging. De woning is aan de achterzijde, over de gehele breedte van de woning voorzien van een aanbouw. Deze aanbouw is in 2018 geplaatst. Alle slaapkamers en de zithoek aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken. 

U komt de woning binnen in de lange hal met meterkast, toilet en de trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. Het toilet is netjes uitgevoerd en voorzien van moderne betegeling. Vanuit de hal komt in het riante woongedeelte van de woning. De gehele begane grondvloer, m.u.v. het toilet en de trapkast is, voorzien van fraaie houtlook vloertegels met vloerverwarming. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Vanuit de zithoek is er vrij zicht de straat in. De eethoek en het keukengedeelte bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Door de grote aanbouw is er veel extra leefruimte ontstaan op de begane grond. De luxe keukenopstelling is echt een eyecatcher van de woning. De keuken beschikt over een breed spoel- en kookeiland, een grote kastenwand met inbouwapparatuur en een eetbar met barkrukken. De keuken is volledig uitgevoerd in een witte kleurstelling en beschikt uiteraard over alle wenselijke inbouwapparatuur zoals o.a. kookplaat, afzuiging (Bora), combi oven, koelkast en vaatwasser. Door de raampartijen en de openslaande deuren komt er veel licht de ruimte binnen. Tevens geven deze openslaande deuren een leuke verbinding met de achtertuin. In de woonkamer is er nog een praktische trapkast aanwezig.

De eerste verdieping beschikt over een ruime overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een nette vloer- en wandafwerking. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 6,8 m2 tot ca. 13,8 m2. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt over een ligbad/douche, een toilet en een dubbele wastafelmeubel. De badkamer is uitgevoerd met neutrale betegeling en heeft een oppervlakte van ca. 4,8 m2. 

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier treft u een overloop en een ruime 4e slaapkamer. Op de overloop zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en de cv-installatie (2014). De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 9,4 m2 en is aan de achterzijde voorzien van een dakraam.

De voortuin is netjes en onderhoudsarm aangelegd met bestrating en siergrind. Ook de achtertuin is onderhoudsarm aangelegd met veel bestrating, een vaste plantenborder en een vijver. Achter in de tuin is er nog ruimte voor het plaatsen van een tuinset. De achtertuin beschikt over een stenen berging en een vrije achterom. Aan de voorzijde zijn er voldoende parkeervakken aanwezig voor het parkeren van de auto. 

Heeft u interesse in deze ruime keurige woning? Maak een afspraak en kom kijken!
Tot ziens in de Bereklauwerf!

Kenmerken