Omschrijving

Gelegen in een jonge en geliefde woonbuurt in Arnemuiden bieden wij u deze ruime twee-onder-één-kap woning met dakterras aan! Kom eens kijken en wie weet is dit wel helemaal uw woning!

De woning is ingericht met een hal, een woonkamer, een keukenruimte, een bijkeuken, een ruime garage, een 4-tal slaapkamers, een ruime badkamer en een dakterras!

U komt de woning binnen in de ruime hal met garderobe, het toilet en de trapopgang. Het toilet is uitgevoerd met een hangtoilet en neutrale betegeling. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met open keukenruimte. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen is er een fraaie lichtinval en leuk zicht de straat in. Aan de achterzijde van de woning naast de open keukenruimte is het eetgedeelte geplaatst. Door de grote schuifpui is er veel contact met het buitenleven. De keuken is voorzien van een nette keukeninrichting en beschikt over alle wenselijke apparatuur. Aansluitend aan de keuken treft u de praktische bijkeuken aan met aansluitingen voor de huishoudelijke apparatuur. De ruime garage is bereikbaar door de bijkeuken en biedt u veel opbergruimte. 

Op de eerste verdieping treft u een ruime overloop, een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 9 m2 tot maar liefst ca. 16 m2. De badkamer is uitgevoerd met een neutrale betegeling en is voorzien van een ligbad/douche, een toilet en een ruim wastafelmeubel.  

Ook de tweede verdieping biedt u een zee aan woonruimte. Hier beschikt de woning over een grote overloop met cv-ketel en een riante 4e slaapkamer. Deze slaapkamer geeft toegang tot het ruime dakterras, vanaf dit dakterras heeft u een mooi uitzicht.

De tuin is ruim van opzet en biedt u met meerdere terrassen altijd de mogelijkheid om in of uit de zon te zitten. Aan de achterzijde is de tuin grotendeels ingericht met tegels en gras. Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een ruime oprit en een voortuin, die voornamelijk is ingericht met buxushagen. 

Heeft u interesse in deze riante tweekapper? Maak dan snel een afspraak en laat u verrassen!
Graag tot ziens!

Kenmerken