Beschrijving

Vrijstaande nieuwbouw woning op kavel "B5 Nieuwpoort" in wijk Hazenburg II te Arnemuiden.

Na een dag werken écht thuiskomen in uw nieuwe droomwoning. Een vrijstaande woning met ruimte voor het hele gezin die beschikt over een praktische indeling, een hoogwaardige afwerking, aan de buitenzijde een mooie gevelsteen en niet te vergeten kunststof kozijnen. Een warmtepomp maakt standaard deel uit van deze nieuwbouw woning. Kortom onderhoudsarm en duurzaam!  

Indeling:
Via de ruime zijentree komt u de woning binnen. De royale zithoek is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van vele ramen zodat er veel daglicht de woning binnenkomt.
De keuken is halfopen en ruim. Door de indeling voelt het aan als een woonkeuken en biedt dan ook ruimte voor een mooie hoekkeuken en een eettafel. Door de openslaande tuindeuren is er fijn contact met buiten. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken met de aansluitingen voor witgoed. Via de bijkeuken komt u in de garage. 

De verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De 'master bedroom' bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is met een oppervlakte van 19m2 heerlijk ruim. De badkamer is standaard voorzien van tegelwerk tot het plafond, een doucheopstelling en een wastafelmeubel met spiegelkast. Optioneel kan er een ligbad worden geplaatst. 

Met een tuin gelegen op het zuidwesten en vanuit de woning een steeds afwisselend zicht op de fiets- en loopbrug tussen de nieuwbouwwijk en Brakenburg II is het pas echt genieten!

Kavelgrootte: 448 m2
Woonoppervlakte: 127 m2
Inhoud: 572 m3
Koopsom: € 442.000 ,- v.o.n.

Wilt u meer informatie over deze vrijstaande woning en de diverse mogelijkheden, maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Kenmerken