Beschrijving

Gelegen in de autoluwe winkelstraat in hartje Arnemuiden bieden wij u deze leuke opknapwoning met garage op een ruim perceel aan! Achter de karakteristieke voorgevel gaat er meer ruimte schuil dan u in eerste instantie zult vermoeden. Ideaal voor de handige starter!

De woning is gelegen op een hoekperceel in de kern van Arnemuiden met winkels en de supermarkt naast de deur. Ook openbaar vervoer (NS-station) is dichtbij gelegen. Auto(snel)wegen zoals de A58 en de N57 bevinden zich op korte afstand. Naast het parkeren op eigen terrein is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

De woning beschikt over een hal, woonkamer, keuken, kelder, achter entree, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, een ruime achtertuin en een garage. Aan de voorzijde is de woning voorzien van een kunststof dakkapel.

U komt de woning binnen in de lange hal met trapopgang naar de bovenliggende verdieping. De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 33 m2. Van deze grote ruimte kunt u een prachtige woonruimte maken met het behoud van de karakteristieke details. De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een eenvoudig keukenblok. De keuken geeft toegang tot de kelderruimte. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. In de bijkeuken bevinden zich het separaat toilet en de badkamer. De badkamer beschikt over een douchehoek en een wastafel. Vanuit de bijkeuken komt u in de achtertuin.

Via de trapopgang in de hal komt u op de bovenliggende verdieping van de woning. Hier is er een grote overloop met cv-opstelling en een 2-tal slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 8,2 m2 en ca. 9,5 m2.

De grote achtertuin biedt u genoeg ruimte voor het plaatsen van meerdere terrassen of een schuur. Aan de zijkant van de woning is er een garage met oprit aanwezig. De garage heeft een oppervlakte van ca. 13 m2. Verder beschikt de achtertuin over een vrije achterom.

Heeft u interesse in deze hoekwoning? Maak een afspraak en kom de mogelijkheden bekijken die deze woning u te bieden heeft!

Kenmerken