Beschrijving

Op een ruim perceel en op een super centrale locatie in hartje Arnemuiden, bieden wij u deze vrijstaande woning met enorm veel ruimte en mogelijkheden aan. Deze woning dient wel te worden gemoderniseerd. Kom kijken tijdens een bezichtiging en laat u verrassen door de ruimte die deze woning u te bieden heeft!

De woning is gelegen aan de autoluwe Langstraat in het centrum van Arnemuiden met winkels en de supermarkt om de hoek. Ook openbaar vervoer (NS-station) is dichtbij gelegen. Auto(snel)wegen zoals de A58 en de N57 zijn makkelijk en snel te bereiken. Naast het parkeren op eigen terrein is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, keuken, tussenhal, bijkeuken, garage, 3 slaapkamers, badkamer, dakterras, zolderruimte en een tuin. De woning is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen en beschikt grotendeels over rolluiken. Gezien de riante garage en de bijkeuken biedt deze woning u verschillende mogelijkheden. 

U komt de woning binnen in de hal met toilet en trapkast en trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. Vanuit de hal is de woonkamer en de keuken te bereiken. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 22 m2. Door de grote raampartijen in de voorgevel en in de achtergevel komt er veel licht de woonruimte binnen. In de woonkamer is een schouw met gaskachel aanwezig. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 10,3 m2. In de keuken is een eenvoudig keukenblok aanwezig. Verder beschikt de keuken over een gaskachel en een grote raampartij; welke zorgt voor veel licht in de ruimte. Vanuit de keuken loopt u door naar de tussenhal met meterkast. Vanuit deze hal kunt u naar de achtergelegen bijkeuken en garage of naar buiten. 
De praktische en ruime bijkeuken heeft een oppervlakte van ca. 15 m2. Vanuit de bijkeuken is de riante garage te bereiken. Deze garage heeft maar liefst een oppervlakte van ca. 48,5 m2 en biedt u verschillende mogelijkheden. De garage heeft een garagedeur, en een loopdeur naar de achtergelegen tuin. In de garage is het mogelijk om meerdere auto’s te parkeren.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 7,5 m2, 9,5 m2 en ca. 12 m2. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. De kleinste slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het riante dakterras. Dit dakterras heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 82 m2. De compacte badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een douchehoek en een wastafel.

De tweede verdieping is te bereiken via de vlizotrap op de overloop en biedt u een grote en open bergzolder. Deze zolderruimte is hoog genoeg voor het realiseren van bijvoorbeeld een 4e slaapkamer.

De tuin behorende bij deze woning bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is te bereiken vanuit de tussenhal. Dit deel van de tuin is geheel bestraat en er is een berging aanwezig. Dit deel van de tuin beschikt over een vrije achterom, welke uitkomt aan de voorzijde van de woning. Het tweede deel van de tuin is te bereiken vanuit de garage en biedt u veel ruimte. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft dus een uitstekende bezonning. De tuin beschikt middels een garagedeur over een vrije achterom.

Heeft u interesse in deze woning? Maak een afspraak en kom de mogelijkheden bekijken van dit unieke aanbod!

Kenmerken