Beschrijving

Gelegen in een autoluwe straat in de geliefde woonwijk ‘Brakenburg III’ bieden wij u deze fraaie vrijstaande woning met garage op een ruim perceel aan! 

De woning beschikt over een ruime woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een 4-tal slaapkamers, een ruime badkamer en een garage. De raamluiken geven een landelijke uitstraling en zijn een karakteristiek detail van de woning. De ruime tuin is rondom gelegen en aan de voorzijde is er een brede oprit aanwezig. Maak een afspraak en kom kijken!

U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdieping. Het toilet beschikt over een hangtoilet, een fonteintje en is uitgevoerd met nette betegeling in een warme kleurstelling. De hal geeft ook toegang tot de garage. De L-vormige woonkamer is riant van opzet en heeft door de vele raampartijen veel lichtinval. De zithoek is geplaatst aan de voorzijde van de woning. Het eetgedeelte van de woning is geplaatst aan de achterzijde van de woning. Hier is de woning voorzien van twee openslaande deuren. Deze deuren geven een leuke verbinding met het buitenleven. De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 60 m2! 
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde en staat in open verbinding met de eethoek. De keuken is voorzien van een nette keukenuitrusting met inbouwapparatuur. De keuken beschikt tevens over een praktische voorraadkast.  De keuken heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken. In de bijkeuken zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en hier is er ook toegang tot de ruime garage. De garage heeft een oppervlakte van ca. 24,5 m2 en de vloer is voorzien van vloertegels in een lichte kleurstelling. Vanuit de garage stapt u zo de tuin in.

Ook op de eerste verdieping treft u grote ruimtes. De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 4-tal slaapkamers, een badkamer en een studeerkamer. De slaapkamers hebben ruime afmetingen en variëren qua oppervlakte van ca. 12,2 m2 tot ca. 22,3 m2. De riante badkamer is geplaatst in de dakkapel aan de zijkant van de woning. De badkamer is compleet uitgevoerd en beschikt over een ligbad, een douchehoek, een toilet en een wastafel. De vloer en de wanden zijn voorzien van nette betegeling in een mintgroen/wit gecombineerde kleurstelling. De cv-opstelling is geplaatst in de studeerkamer.

De tuin rondom de woning is netjes aangelegd met bestrating, veel gras, vaste beplanting en bomen. In de tuin is er genoeg ruimte voor het plaatsen van meerdere zitjes zodat u heerlijk op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten. Aan de voorzijde beschikt de woning over een brede oprit voor het parkeren van uw auto op eigen terrein.

Het dorp Arnemuiden is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A58 en de N57 en de grotere steden Middelburg en Vlissingen.

Heeft u interesse in deze vrijstaande woning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tot ziens aan de Maisakker!

Kenmerken