Beschrijving

Gelegen in de wijk ’t Poldertje in Arnemuiden bieden wij u deze leuke eengezinswoning aan! Ideaal voor de handige starter!

De woning is centraal gelegen in de wijk op loopafstand van winkelvoorzieningen zoals de supermarkt en dichtbij de uitvalswegen rondom Arnemuiden. Achter de woning is er een groot garageplein, er is dus altijd plek voor het parkeren van de auto. Dichtbij de woning is er een brede groenstrook bij de waterpartij ’t Oude Gat’.

De woning beschikt over een hal, een woonkamer, een keuken, een 3-tal slaapkamers, een badkamer, een zolderruimte, een berging en een voor- en achtertuin. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van rolluiken. De woning is gedateerd en dient aangepast te worden aan de huidige wensen en eisen, maar bent u handig? Maak dan van deze woning uw droomwoning!

U komt de woning binnen in de hal. In deze hal bevinden zich de meterkast, het toilet, de praktische trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de keukenruimte met open doorgang naar de woonkamer. De keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met inbouwapparatuur. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 7,4 m2. Vanuit de keuken komt u uit in de achtertuin. De zithoek in de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geeft een leuk zicht de straat in. De eethoek is geplaatst aan de achterzijde van de woning. Door de grote ramen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning komt er veel licht de woonkamer binnen. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 21 m2.

De eerste verdieping biedt u een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 7,4 m2 tot ca. 11 m2. De kleine slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vaste kastruimte. De compacte badkamer is geplaatst aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douchehoek en een wastafel. De badkamer is gedateerd, doch functioneel.

De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap en biedt u een praktische zolderruimte. Ideaal voor het opbergen van uw spullen. 

De voortuin is onderhoudsarm aangelegd met bestrating en siergrind. De ruime achtertuin is aangelegd met veel bestrating en vaste beplanting. In de tuin is er een praktische stenen berging. In deze berging zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. De tuin beschikt over een vrije achterom.

Heeft u interesse in deze woning? Kom dan de mogelijkheden bekijken!

Kenmerken