Beschrijving

Starters opgelet! Gelegen aan de Markt midden in het gezellige dorp Arnemuiden bieden wij u deze leuke hoekwoning aan!

De woning is gelegen in de kern van Arnemuiden met winkelvoorzieningen en de supermarkt op loopafstand. Openbaar vervoer zoals het NS-station is dichtbij gelegen. Auto(snel)wegen zoals de A58 en de N57 bevinden zich op korte afstand van de woning. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.

De woning beschikt over een hal, woonkamer, keuken, kelder, bijkeuken, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, bergpuntje en een achtertuin met berging.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast, trapopgang en praktische trapkast. De woonkamer is opgedeeld in een zitkamer en een eetkamer. De zitkamer heeft een oppervlakte van ca. 16,4 m2 en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De eetkamer heeft een oppervlakte van ca. 10,2 m2 en bevindt zich aan de achterzijde. Zowel in de zitkamer als in de eetkamer is er een schouw aanwezig. De ruimtes kunnen van elkaar gescheiden worden middels karakteristieke schuifdeuren. Het glas-in-lood in de ramen en het balkenplafond in de eetkamer zorgen voor een sfeervol geheel in het woongedeelte.
De keuken beschikt over een nette keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en oven. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 5,8 m2. In de keuken is er ook toegang tot de kelderruimte.
Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken. In de bijkeuken zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en de cv-installatie. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot het toilet. 

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 2-tal slaapkamers, een badkamer en vaste bergruimte. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en de ramen beschikken over rolluiken. De slaapkamers hebben beiden een oppervlakte van ca. 8,2 m2. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een ligbad/douche en een wastafelmeubel. 

Het bergpuntje is te bereiken via de overloop; ideaal voor het opbergen van uw spullen.

De gezellige stadstuin aan de achterzijde is gelegen op het westen. De tuin is geheel bestraat en behoeft dus weinig onderhoud. In de tuin is er nog een berging aanwezig, ook heeft u hier de beschikking over een vrije achterom.

Heeft u interesse in deze gezellige woning? Maak een afspraak en kom de mogelijkheden bekijken!

Kenmerken