Beschrijving

Gezellig wonen in een hofjeswoning in Arnemuiden!

Verscholen achter de Molenweg in Arnemuiden treft u dit knusse hofje aan met een 3-tal woningen. Wij bieden u de hoekwoning aan op een eigen, groot perceel van 521 m2. De woning heeft een inhoud van ca. 441 m3 verdeeld over twee woonlagen. De woning dient aangepast te worden naar de huidige wensen en eisen. Maar bent u handig? Maak dan van deze woning uw droomwoning! 

De woning bevindt zich op fietsafstand van de supermarkt, winkelvoorzieningen en dichtbij de uitvalswegen rondom Arnemuiden. Het NS-station is op loopafstand gelegen. 

De woning is ingedeeld met een hal, 2 woonruimtes, keuken, bijkeuken, badkamer, 4 slaapkamers, voortuin en achtertuin met bergingen.

U komt de woning binnen in hal. De hal heeft echt een verbindende functie. Zo kunt u vanuit de hal naar de bijkeuken, de badkamer, de keuken of naar de woonkamer. De woning heeft twee woongedeeltes. De woonkamers hebben beiden een oppervlakte van ca. 20 m2. Vanuit beide woonkamers is er een rustig en mooi uitzicht de voortuin in. De woonkamer met overkapping beschikt over openslaande tuindeuren. Deze deuren geven een leuke verbinding met de voortuin. 
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een hoekkeuken. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en beschikt over inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en een oven. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 7 m2. De compacte badkamer is geplaatst in het midden van de woning. De badkamer beschikt over een douchehoek, een wastafel en een toilet. De bijkeuken beschikt over aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. Vanuit de bijkeuken stapt u de achtertuin in.

Op de eerste verdieping beschikt de woning over een overloop en een 4-tal slaapkamers. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 6 m2 tot ca. 15 m2. De slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde hebben de beschikking over een wastafel. Op de overloop is de cv-opstelling (Remeha Avanta , 2021) en een wastafel geplaatst.

Buiten heeft u de beschikking over een brede en diepe voortuin en een grote achtertuin. De voortuin is aangelegd met veel gras en bomen en heeft een uitstekende bezonning (zuiden). Het zicht dat door het wisselen van de jaargetijden telkens weer verandert, zal u nooit vervelen. In de voortuin staat er een houten berging. Deze berging heeft een oppervlakte van ca. 14,4 m2. De achtertuin is voornamelijk aangelegd met bestrating. In de achtertuin staan er bergingen.  

Om een goed beeld te krijgen van de inhoud van het wonen op een hofje nodigen wij u uit voor een bezichtiging. Tot ziens aan de Molenweg.

Kenmerken