Beschrijving

Gelegen op een mooie plek met aan de voorzijde een vrij zicht over een groenstrook en de waterpartij ’t Oude Gat bieden wij u deze keurige eengezinswoning met aanbouw en stenen berging aan!

Deze woning is centraal gelegen aan de Oude Havenstraat in de wijk ’t Poldertje op loopafstand van de supermarkt, winkelvoorzieningen en dichtbij de uitvalswegen (zoals de A58 en de N57) rondom Arnemuiden.

Deze woning is recent aangepakt, zo is er een nieuwe keuken geplaatst, zijn de badkamer en het toilet vernieuwd en aan de achterzijde is er een aanbouw geplaatst. De woning beschikt over hal, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een 3-tal slaapkamers, een badkamer, een zolderruimte, een voortuin en een achtertuin met stenen berging. 

U komt de woning binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdieping. Vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 18,5 m2. De zithoek is geplaatst aan de voorzijde van de woning en biedt een vrij zicht over de waterpartij ’t Oude Gat en de achterliggende akkers. De wand tussen de woonkamer en de keuken is weggehaald, hierdoor is er een mooie ruimte ontstaan. De eethoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning naast de open verbinding met de keuken. De keuken beschikt over een landelijke hoekkeuken en beschikt over inbouwapparatuur zoals o.a. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. De keuken is voorzien van een stenen werkblad en kastfronten in een lichte kleurstelling. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 7,7 m2. 
Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken met vaste kasten. De bijkeuken heeft een oppervlakte van ca. 6 m2 en is geplaatst in de aanbouw van de woning. Hier zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin.

De eerste verdieping biedt u een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 7,4 m2 tot ca. 10,5 m2. De compacte badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en biedt u een douchehoek en een wastafelmeubel. De betegeling is uitgevoerd in een moderne samenstelling.

De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap en biedt u een ruime en praktische bergzolder. Het dak is nageïsoleerd en ook de cv-installatie is hier geplaatst. 

De voortuin is gelegen op het zuiden en is netjes aangelegd met bestrating, vaste beplanting, gras en een boom. De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd met veel bestrating en gras. De achtertuin beschikt over een stenen schuur van ca. 6 m2 en een vrije achterom (brede poort). Aan de voorzijde zijn er parkeervakken aanwezig voor het parkeren van de auto.

Interesse in deze leuke eengezinswoning? Kom kijken aan de Oude Havenstraat!

Kenmerken