Omschrijving

Gelegen op een toplocatie met aan de voorzijde een vrij zicht over het Oude Gat, bieden wij u deze leuke tussenwoning met stenen berging aan. Maak snel een bezichtigingsafspraak en kom de mogelijkheden van deze woning bekijken.

Deze woning biedt een hal met toilet, meterkast en trapopgang, een lichte woonkamer met open keukenruimte, een 3-tal slaapkamers, een badkamer, een grote bergzolder en een leuke tuin met veel externe bergruimte.

U komt de woning binnen in de hal met de meterkast, de trapkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is netjes uitgevoerd met een hangtoilet. Vanuit de hal komt u in de open keukenruimte en de woonkamer. In de keuken staat een nette keukenuitrusting, die is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. De keuken beschikt over inbouwapparatuur en aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. Doordat de muur tussen de keuken en de woonkamer weg is gehaald geeft dit een ruimtelijke en open uitstraling. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en aan de achterzijde van de woning komt er veel lichtinval de woonkamer binnen. De woonkamer is voorzien van een nette parketvloer. Vanuit de zithoek in de woonkamer heeft u een schitterend vrij uitzicht over de waterpartij ’t Oude Gat en de achterliggende akkers. De woonkamer en open keuken hebben samen een oppervlakte van ca. 27 m2. 

De eerste verdieping biedt u een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers variëren qua afmetingen van ca. 7,5 m2 tot ca. 10,5 m2. De badkamer is geplaatst aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een douchehoek en een wastafel. 

De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap op de overloop en biedt u een ruime praktische bergzolder. Hier is de cv- installatie (Nefit Ecomline) gesitueerd.

De woning is gelegen op een perceel van 144 m2 en biedt u een ruime voortuin en achtertuin. De voortuin is netjes aangelegd met bestrating en gras, vanuit de voortuin kunt u genieten van de omgeving. De achtertuin is door het gebruik van bestrating onderhoudsarm ingericht. U heeft hier de beschikking over 2 bergingen en een vrije achterom. De stenen berging beschikt over een keukenblok.

Heeft u interesse? Maak snel een afspraak en kom de mogelijkheden van deze leuke woning bekijken!

Kenmerken