Beschrijving

Gelegen op een supermooie plek met aan de voorzijde vrij zicht over een groenstrook en de waterpartij ’t Oude Gat bieden wij u deze hoekwoning met ruime aanbouw aan!

Deze woning is centraal gelegen aan de Oude Havenstraat in de wijk ’t Poldertje, op loopafstand van de supermarkt, winkelvoorzieningen en dichtbij de uitvalswegen (zoals de A58 en de N57) rondom Arnemuiden.

De woning beschikt over een hal, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een badkamer, een 3-tal slaapkamers, een dakterras, een zolderruimte, een voortuin en een achtertuin. Aan de achterzijde van de keuken is er een aanbouw geplaatst, hierdoor is er extra leefruimte ontstaan. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over rolluiken. De woning is gedateerd en dient te worden gemoderniseerd.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 27 m2. De zithoek is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en biedt een leuk en vrij zicht over de waterpartij en de achterliggende akkers. De eethoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via de eethoek is er een open verbinding met de keukenruimte. De keukenuitrusting beschikt over inbouwapparatuur zoals o.a. kookplaat, afzuigkap en een oven. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 6,4 m2. 
Vanuit de keuken komt u in de praktische achter-entree en de bijkeuken. Deze twee ruimtes bij elkaar hebben een oppervlakte van ca. 10,5 m2 en geven u toegang tot de achtertuin. De ruimtes kunnen na enige aanpassingen ook bij de keuken getrokken worden om zo één grote keukenruimte te realiseren.  

Op de eerste verdieping beschikt de woning over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 7,6 m2 tot ca. 10,5 m2. De compacte badkamer is gevestigd aan de voorzijde van de woning en biedt u een douchehoek en een wastafelmeubel.  
De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap en biedt u een praktische bergzolder. Hier treft u ook de cv-installatie.

De voortuin is gelegen op het zuiden en is netjes aangelegd met bestrating en vaste beplanting. De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd met bestrating. In de tuin is er genoeg ruimte voor het creëren van een gezellig terras. De achtertuin beschikt over een vrije achterom en aan de voorzijde van de woning zijn er parkeervakken aanwezig voor het parkeren van uw auto.

Interesse in deze leuke hoekwoning? Maak een afspraak voor een bezichtiging en kom kijken!

Kenmerken