Omschrijving

Gelegen op een leuke locatie in de wijk ’t Poldertje in Arnemuiden bieden wij u deze ruime en goed onderhouden vrijstaande woning met garage aan. Deze woning ligt op een riant perceel van 565 m2 en biedt u veel (leef)ruimte en een volledig woonprogramma op de begane grond! Kom snel eens kijken en wie weet wordt u de nieuwe eigenaar!

De woning beschikt over een grote hal, een ruime en lichte woonkamer, een keuken, een praktische bijkeuken, een toilet, een badkamer, 4 slaapkamers (waarvan 2 op de begane grond), veel vaste bergruimte, een grote garage en een ruime rondom gelegen tuin met oprit.

Bij binnenkomst in de hal ervaart u direct al de ruime opzet die in de hele woning terug te vinden is. De woonkamer, de keuken, de slaapkamers en de doucheruimte zijn te bereiken vanuit deze hal. In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet en de trapopgang. De ruime woonkamer strekt zich over de hele breedte van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 36 m2. De zithoek is geplaatst aan de voorzijde van de woning en de eethoek bevindt zich aan de achterzijde. Vanuit de zithoek heeft u een leuk zicht de straat in! Door de meerdere raampartijen komt er veel licht de woonkamer binnen. De keukenruimte is zowel via de woonkamer als via de hal te bereiken. De keuken beschikt over een keukenopstelling, die is uitgevoerd met kastfronten en een werkblad in een lichte kleurstelling. Ook de keuken heeft door het grote raam een lichte opzet. Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken. Het volledige woonprogramma op de begane grond is echt een pluspunt van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een oppervlakte van ca. 10,5 m2 en beschikt over vaste kastruimte. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 11,3 m2 en beschikt eveneens over vaste kastruimte. Natuurlijk is één van de slaapkamers ook prima te gebruiken als werkkamer etc. De doucheruimte bevindt zich middenin de woning naast het toilet. De douche beschikt over een douchehoek en een wastafelmeubel. De wanden zijn betegeld met wandtegels in een lichte kleurstelling.


Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over een grote overloop met vaste bergruimten en 2 grote slaapkamers. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 14,5 m2 tot ca. 15,3 m2. Beiden slaapkamer hebben vaste bergruimte. In één van de bergruimten op de overloop vindt u de cv-opstelling.

De tuin is rondom de woning gelegen en is aangelegd met bestrating, gras en beplanting. U heeft hier genoeg ruimte voor het plaatsen van meerdere terrassen om te genieten van de zon! Uiteraard beschikt de achtertuin over een vrije achterom. De ruime garage is ingedeeld met een berging aan de achterzijde en garageruimte aan de voorzijde. Aan de voorzijde is er een ruime oprit aanwezig, voor het parkeren van uw auto op eigen terrein.  Aan de voorkant is er een speeltuintje voor (kleine) kinderen aanwezig.

Bent u geïnteresseerd in deze ruime vrijstaande woning? Neem dan gerust contact met ons op, maak een afspraak en kom de mogelijkheden bekijken! Graag tot ziens!

Kenmerken