Beschrijving

Sfeervolle woning met fijne tuin en met meer leefruimte dan u in eerste instantie verwacht, gelegen in de kern van Arnemuiden!

De verkoop geschiedt door middel van een verkoop bij inschrijving.

De woning is gelegen in de Schoolstraat in het centrum van Arnemuiden, op loopafstand van de supermarkt, winkels en dichtbij uitvalswegen rondom Arnemuiden.

Achter de karakteristieke voorgevel gaat er een fraaie woning schuil, die de combinatie tussen de charme van vroeger en de luxe en eisen van tegenwoordig samenbrengt.
De woning beschikt over een hal, een woonkamer, een keuken, een badkamer, een 2-tal slaapkamers en een berging.

Bij binnenkomst in de lange hal ervaart u direct de sfeer van deze woning. In de hal bevindt zich de meterkast. De hal is voorzien van een fraaie lambrisering. Vanuit de hal komt u in het woongedeelte. De woonkamer is voorzien van een nette vloer- en wandafwerking. De zithoek is gesitueerd aan de voorzijde van de woning rondom de gezellige schouw. Vanuit de zithoek heeft u een leuk zicht de straat in. De eethoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning. In de doorgang is er een praktische trapkast aanwezig. Ook de trapopgang is te bereiken via de woonkamer. De keukenruimte is gesitueerd in de aanbouw van de woning. De keuken is voorzien van een nette keukenopstelling, welke is uitgevoerd met een donker werkblad en kastfronten in een lichte kleurstelling. De keuken beschikt over een gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast en een vaatwasser.   
Achter de keuken zijn er de achterentree en de badkamer. In de bijkeuken zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. De badkamer is 2 jaar geleden gerenoveerd en beschikt over een douchehoek, een wastafel en een toilet. De badkamer is voorzien van betegling in een moderne kleurstelling.

Via de trapopgang in de woonkamer komt u op de eerste verdieping met overloop, een 2-tal slaapkamers en een wasruimte. Op de overloop is er vaste kastruimte aanwezig. Zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning zijn voorzien van een grote dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde is de grootste en heeft een oppervlakte van ca. 18 m2. In deze slaapkamer is er vaste kastruimte aanwezig. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 7,2 m2. Achter deze slaapkamer is er nog een ruimte die momenteel gebruikt wordt als wasruimte, ook kan deze ruimte prima gebruikt worden als werk/studeerkamer. Achter deze ruimte bevindt zich tevens de cv- opstelling (Nefit).

De diepe achtertuin van deze woning zult u zeker verrassen. Deze achtertuin heeft een goede bezonning en is momenteel onderhoudsarm ingericht door het gebruik van veel bestrating. In de achtertuin staat er een berging met een overkapping. De berging heeft een oppervlakte van ca. 8 m2. De tuin heeft een vrije achterom.

Geïnteresseerd in deze instapklare en leuke woning? Maak dan een afspraak en kom kijken.

Kenmerken