Beschrijving

Gelegen op een hoekperceel in de wijk ’t Poldertje in Arnemuiden bieden wij u deze starterswoning met uitbouw en zonnige tuin aan! 

De woning is centraal gelegen in de wijk op loopafstand van winkelvoorzieningen zoals de supermarkt en dichtbij de uitvalswegen rondom Arnemuiden. Achter de woning is er een brede groenstrook bij de waterpartij ’t Oude Gat’.

De woning beschikt over een hal, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een schuur/berging, een 3-tal slaapkamers, een badkamer, een zolderruimte, een berging en een voor- en achtertuin. De woonkamer aan de voorzijde en de grote slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van een rolluik. Deze woning is gedateerd en dient aangepast te worden aan de huidige wensen en eisen, maar bent u handig? Maak dan van deze woning uw eigen droomwoning!

U komt de woning binnen in de hal. In deze hal bevinden zich de meterkast, het toilet, de praktische trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de keukenruimte met open doorgang naar de woonkamer. De keuken is voorzien van een nette en lichte keukenuitrusting met inbouwapparatuur. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 9,7 m2. De zithoek in de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geeft een leuk zicht de straat in. De eethoek is geplaatst aan de achterzijde van de woning naast de open verbinding met de keuken. Doordat de woonkamer beschikt over meerdere raampartijen komt er veel licht de woning binnen.
Grenzend aan de keuken treft u de praktische bijkeuken. Hier hangt de cv-installatie (Nefit, 2011) en zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. De bijkeuken heeft een oppervlakte van ca. 6,8 m2. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de achtertuin of naar de praktische schuur/berging. De schuur heeft een oppervlakte van ca. 8,5 m2.

De eerste verdieping biedt u een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 6,9 m2 tot ca. 11 m2. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte. De compacte badkamer is geplaatst aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douchehoek en een wastafel. De badkamer is gedateerd, doch functioneel.

De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap en biedt u een praktische zolderruimte. Ideaal voor het opbergen van uw spullen. 

De voortuin is ingericht met bestrating en vaste beplanting. De achtertuin is aangelegd met een terras, bestrating, vaste beplanting en gras. De achtertuin is volledig ommuurd en beschikt nog over een praktische berging. Deze tuin is gelegen op het zuiden en heeft dus een uitstekende bezonning. Aan de achtergevel hangt er een zonnescherm. In de tuin is er een vrije achterom aanwezig. Aan de voorzijde van de woning zijn er parkeervakken aanwezig.

Heeft u interesse in deze hoekwoning? Maak een afspraak en kom kijken!
Tot ziens in de Schorerstraat!

Kenmerken