Beschrijving

Gelegen op een mooie locatie aan de Singel op een groot perceel, bieden wij u deze leuke hoekwoning met meerdere bergingen en eigen oprit aan!

Deze woning is gelegen op een perceel van 488 m2 aan het begin van het wandelpark de ‘Singel’ in Arnemuiden. De woning bevindt zich op korte afstand van de supermarkt, winkelvoorzieningen, scholen, sportvelden en dichtbij de uitvalswegen rondom Arnemuiden. 

De woning beschikt over een hal, woonkamer, keuken, tuinkamer/serre, badkamer, bijkeuken, 2 slaapkamers, separaat toilet, garage en meerdere bergingen. Aan de achterzijde is de gevel opgetrokken. De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast en trapkast. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met open keuken. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning rondom de schouw. Vanuit de zithoek is er een leuk zicht de straat in. Door de grote raampartij komt er veel licht de woonkamer binnen. De eethoek is geplaatst aan de achterzijde naast de open doorgang met de keukenruimte.
De keuken beschikt over een keukenopstelling in een lichte kleurstelling met een houten werkblad. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een oven, gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken is er toegang naar de bovenliggende verdieping. 
Vanuit de keuken komt u in de tussenhal. In deze hal is er een berging/bijkeuken met aansluitingen voor keukenapparatuur/huishoudelijk apparatuur en de cv-opstelling (Nefit). Ook geeft de hal toegang tot de badkamer op de begane grond. De badkamer is voorzien van een douchehoek, een toilet en een wastafel. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 4,6 m2. 
De bijkeuken aan het einde van de tussenhal beschikt over een keukenblok met vaatwasser en aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. Vanuit de bijkeuken komt in de berging. De woning beschikt over een grote tuinkamer/serre. De tuinkamer is voorzien van openslaande deuren; een ideale verbinding met het buitenleven.

De eerste verdieping biedt u een overloop, een 2-tal slaapkamers en een separate toilet. De overloop biedt toegang tot het toilet en er is vaste bergruimte aanwezig. Doordat de gevel aan de achterzijde is opgetrokken is er op de eerste verdieping extra leefruimte ontstaan. De grootste slaapkamer bevindt zich dan ook aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over vaste kastruimte en over een wastafel. De andere slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt eveneens over een wastafel.

Het praktische bergpuntje is te bereiken middels een losse trap. Ideaal voor het opbergen van uw spullen.

De buitenruimte behorende bij deze woning zal u zeker verrassen. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een oprit voor het parkeren van de auto op eigen terrein. De tuin is ingericht met bestrating, grind en vaste beplanting met bomen. In de tuin is er genoeg ruimte voor het creëren van meerdere terrassen, zodat u op ieder gewenst moment van de dag in de zon kunt zitten. Vanuit de tuin is er toegang tot de garage. Verder zijn er in de tuin meerdere bergingen aanwezig en een overkapping. De achterzijde van het perceel is te bereiken via de Van Cittersweg. 

Heeft u interesse in deze woning met de verschillende mogelijkheden? Maak dan een afspraak om de woning te bekijken!

Kenmerken