Beschrijving

Landelijk wonen in een optimale vorm aan de rand van Arnemuiden! Pak deze unieke kans en maak uw dromen waar!

Deze karakteristieke woonboerderij ligt op een perceel van 4400 m2 en heeft een mooi uitzicht over de akkers! Het uitzicht dat door het wisselen van de jaargetijden telkens weer verandert, zal u nooit vervelen. Het perceel is gelegen net buiten de bebouwde kom en op korte afstand van het recreatiegebied ’t Veerse Meer. Het centrum van Arnemuiden is op fietsafstand en uitvalswegen naar grotere steden als Middelburg of Goes zijn makkelijk en snel bereikbaar.

De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, een badkamer en een 5-tal slaapkamers. De woning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond.

Op de begane grond is er een sfeervolle woonkamer met behoud van karakteristieke details. De zithoek is geplaatst rondom de schouw. In de woonkamer is er door de meerdere raampartijen veel lichtinval. De keukenruimte beschikt over een eenvoudige keukenopstelling. Naast de keuken is de ruime eethoek geplaatst. De badkamer is geplaatst in het midden van de woning en beschikt over een douchehoek en een wastafel. De hal beschikt over de meterkast en het toilet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer. 

De eerste verdieping is ingericht met een grote overloop en een 4-tal slaapkamers. De slaapkamer in het midden van de woning is geplaatst in de dakkapel.

Het bijbehorende perceel strekt zich rondom de woning en biedt u veel mogelijkheden! Achter de woonboerderij is er een grote schuur met stallen aanwezig. Ideaal voor paardenliefhebbers!

De tuin kunt u op allerlei manieren inrichten. Wat dacht u van het creëren van een fraai terras of het plaatsen van een veranda? Hier is het heerlijk genieten van het uitzicht dat door de jaargetijden steeds wisselt. En wat dacht u van een ondergaande zon onder het genot van een wijntje na een drukke werkdag? 

Interesse? Neem contact met ons op, plan een bezichtiging en ervaar de mogelijkheden die deze woonboerderij u te bieden heeft!

Kenmerken