Beschrijving

Gelegen in hartje Arnemuiden bieden wij u deze praktische kantoorruimte aan! 

Het pand is centraal gelegen aan de Verlengde Walstraat in Arnemuiden. Het pand is gesitueerd dichtbij het kerngebied met de Markt, de Langstraat en de supermarkt om de hoek. Het pand is gelegen op korte afstand van openbaar vervoer (NS-station en bushalte) en de snelweg A58 (Arnemuiden heeft een eigen op- en afrit) naar grotere steden als Middelburg, Goes en Vlissingen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het pand. Arnemuiden beschikt over diverse (winkel)voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, slager en kapsalons.

Het pand is groter dan u in eerste instantie zult verwachten. Zo beschikt het pand over een receptie, een 2-tal werk-/vergaderruimtes, keukenuitrusting, toiletgroepen en een inpandige berging.

Het pand heeft een totale inhoud van ca. 324 m3 en een totale vloeroppervlakte van ca. 120 m2. De eerste werkruimte heeft een oppervlakte van ca. 47,3 m2. Door de vele raampartijen komt er veel lichtinval de ruimte binnen. Hier treft u ook een vaste kast met de cv-installatie (Remeha, 2013).
In het midden van het pand bevindt zich de entree en tevens de receptie. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 24,8 m2. Ook is er hier een inpandige berging aanwezig met een oppervlakte van ca. 4,3 m2. 
De tweede werkruimte heeft een oppervlakte van ca. 36,6 m2 en is voorzien van een keukenblok, beschikt over openslaande deuren en geeft toegang tot de toiletgroepen. De keuken is voorzien van een koelkast en een vaatwasser.

Het pand heeft zowel een bedrijfsmatig- als een woonbestemming.

Heeft u interesse? Bel voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak en kom de mogelijkheden bekijken.

Kenmerken