Omschrijving

Gelegen in de kern van het dorp Borssele bieden wij u deze leuke hoekwoning met grote garage aan!

Deze woning is er één die u echt naar eigen wens en inzicht kunt inrichten. De woning biedt u een volledig woonprogramma op de begane grond. Gezien de vraagprijs is dit een ideale woning voor starters. Kom snel eens deze gezellige woning bezichtigen!

Het rustige dorp Borssele is gelegen in Zuid-Beveland en is omringd door landerijen. Het dorp biedt faciliteiten zoals een supermarkt en een bakker. Grotere steden als Goes en Middelburg zijn snel te bereiken via de autowegen/snelwegen.

U komt de woning binnen in de lange hal met aan het einde van deze hal het toilet en de trapopgang naar de bovenliggende verdieping. De woonkamer is geplaatst aan de zijkant van de woning. De balken van het plafond zijn in het zicht, dit geeft een sfeervolle en gezellige uitstraling. De zithoek is gesitueerd rondom de gezellige schouw. In de woonkamer is er door de meerdere raampartijen een fijne lichtinval. De woonkamer beschikt over praktische vaste kastruimte. Achter de woonkamer in de aanbouw bevindt zich de ruime keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Ook is er door de raampartij veel lichtinval. Vanuit de keuken kunt u naar de praktische bijkeuken. Hier zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. De doucheruimte beschikt over een douchehoek en een wastafel. Het sanitair is eenvoudig uitgevoerd doch functioneel. De slaapkamer op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 12 m2.

De eerste verdieping biedt u een grote overloop en 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 7 m2 en ca. 10,5 m2. Aan de achterzijde is het dakvlak voorzien van twee dakkapellen. 

De tuin is aangelegd met bestrating en veel vaste beplanting. In de tuin staat er een grote garage met praktische bergzolder. Aan de voorzijde van de garage is er op de oprit ruimte voor het parkeren van de auto op eigen terrein. De achtertuin beschikt over een vrije achterom.

Heeft u interesse? Maak snel een afspraak en kom de mogelijkheden bekijken!

Kenmerken