Beschrijving

Riante twee-onder-één-kap woning met veel leefruimte en met grote uitbouw en garage gelegen op een goede locatie in Middelburg!

De woning is gelegen op een fijne locatie in de ‘Erasmuswijk’, dichtbij woonboulevard ‘de Mortiere’ en op korte afstand van het Erasmuspark, het centrum en van uitvalswegen zoals de A58 en de N57. In de directe omgeving zijn er diverse voorzieningen aanwezig zoals supermarkten, winkels, scholen etc. Direct aan de achterzijde van de woning is er een speelplek voor kinderen. Aan de achterzijde is de woning voorzien van een aanbouw over de gehele breedte van de woning. De woning is goed geïsoleerd, zo is de woning voorzien van dak -, vloer - , muurisolatie en dubbele beglazing   

De woning beschikt over een riante woonkamer, een keukenruimte, een bijkeuken, een 4-tal slaapkamers, een badkamer, een garage en een voor- en achtertuin.

U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. Het toilet is uitgevoerd met nette betegeling. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer. Doordat de keukenruimte in de aanbouw is geplaatst is er in de woonkamer veel extra ruimte ontstaan. In de woonkamer is er een praktische trapkast aanwezig. De eethoek is geplaatst aan de voorzijde van de woning. De keukenruimte bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde. De keuken beschikt over een nette hoekkeukenopstelling met inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, oven, gaskookplaat, afzuigkap. De keuken is uitgevoerd met een houten werkblad en kastfronten in een blauwe kleurstelling. Vanuit de keuken kunt u naar de praktische bijkeuken en naar de garage.

De eerste verdieping biedt ruimte aan een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De woning is aan de achterzijde voorzien van een grote dakkapel. De slaapkamers variëren qua oppervlakte van ca. 8 m2 tot ca. 14,5 m2. De badkamer is geplaatst aan de voorzijde van de woning en beschikt over een ruime douchehoek, een toilet en een wastafelmeubel. De betegeling van de badkamer is netjes uitgevoerd. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 4,5 m2.

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier treft u een overloop en een 4e slaapkamer met vaste bergruimte. Op de overloop zijn aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en hier is de cv-installatie (Intergas, 2005) geplaatst.

De voortuin is volledig bestraat en dus onderhoudsarm ingericht. De achtertuin is aangelegd met veel bestrating en plantenborders. De achtertuin beschikt over een vrije achterom. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid voor het parkeren van uw auto.

Heeft u interesse in deze twee-onder-één kapwoning? Kom kijken!
Tot ziens aan de Amenstylaan!

Kenmerken