Omschrijving

Wilt u vrij wonen aan de rand van het dorp met een fraai uitzicht? Kom dan snel eens deze woning bezichtigen en laat u verrassen! Deze woning is gelegen op een riant perceel van 475 m2 en beschikt over een zonnige tuin en een grote garage met bergzolder.

De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, 4 slaapkamers, een douche, een grote garage/berging en een grote tuin. Deze goed onderhouden en sfeervolle woning dient aangepast te worden naar de wensen en eisen van tegenwoordig. U kunt deze woning dus precies naar uw eigen wensen inrichten.

Het rustige dorp ‘Nieuwdorp’ biedt verschillende faciliteiten zoals een school en een speeltuin. Ook heeft het dorp een eigen voetbalvereniging. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting grotere steden als Goes, Middelburg en Terneuzen.

U komt de woning binnen in de lange hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer. De zithoek is geplaatst rondom de gezellige schouw aan de voorzijde van de woning. Vanuit de zithoek heeft u een mooi uitzicht. De eethoek bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woonkamer beschikt over een praktische trapkast en heeft een oppervlakte van ca. 21,8 m2. De keuken is geplaatst aan de achterzijde van de woning en biedt u een fijne leefruimte. De keukenopstelling is uitgevoerd met een keuken in een lichte kleurstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur o.a. kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken. In de bijkeuken zijn er een vaste kast, het toilet en aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. 

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 4-tal slaapkamers en een douche. Op de overloop is er een wastafel aanwezig. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn geplaatst in de dakkapel. Van de twee slaapkamers aan de achterzijde geeft de kleinste slaapkamer toegang tot het dakterras. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte en hebben een gevarieerd oppervlakte van ca. 5,8 m2 tot ca. 9,2 m2. Tussen de slaapkamers aan de achterzijde is de douchehoek geplaatst.

De tuin behorende bij de woning is lekker ruim! Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is de tuin ingericht met veel bestrating, vaste beplanting en gras. U heeft hier de beschikking over een groot perceel wat veel mogelijkheden biedt betreft het creëren van meerdere terrassen, waarop u heerlijk van de zon kunt genieten. In de tuin staat er een grote garage/berging met bergzolder. Ideaal voor uw hobby of voor het stallen van uw voertuig(en).

Heeft u interesse? Bel snel voor het maken van een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen!

Graag tot ziens in Nieuwdorp!

Kenmerken