Beschrijving

Zoekt u een fijne eengezinswoning die u naar eigen wens en inzicht in kunt richten? Kom dan eens de mogelijkheden van deze woning bekijken. Deze woning biedt u 120 m2 woonoppervlakte verdeeld over twee verdiepingen.

Het pand is gelegen aan de Hunzestraat in Oost-Souburg. Het dorp Oost-Souburg heeft een groot winkelbestand en er zijn dan ook op korte afstand van de woning veel voorzieningen en winkels beschikbaar o.a. supermarkten, bakkers, restaurants enz. Oost-Souburg beschikt ook over een eigen NS-station en het dorp bevindt zich op korte afstand van de snelweg A58 en grotere steden als Vlissingen en Middelburg. Scholen en het sportpark zijn op loopafstand. Aan de voorzijde is er parkeerruimte aanwezig. 

De woning beschikt over een hal, woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, berging en een voor- en achtertuin met berging.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal komt u in de ruime en lichte woonkamer met open keuken. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de eethoek is geplaatst aan de achterzijde naast de open verbinding met de keuken. In de woonkamer is er ook de trapopgang naar de bovenliggende verdieping. De woonkamer en de keuken hebben een oppervlakte van ca. 50 m2. In de woonkamer en de keuken zijn er vaste kasten aanwezig. De keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met een los gaskookplaat.
Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken. Hier zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur. Vanuit de bijkeuken stapt u de achtertuin in.

De eerste verdieping biedt u een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. Op de overloop is er vaste kastruimte aanwezig. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en strekt zich uit over de gehele breedte van de woning. Hierdoor heeft de slaapkamer maar liefst een oppervlakte van ca. 23 m2. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 9,5 m2 en ca. 11,6 m2. De badkamer is geplaatst in het midden van de woning en beschikt over een ligbad, een toilet en een wastafel. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd.

Zowel de voortuin als de achtertuin zijn bijna volledig bestraat en behoeven weinig onderhoud. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft dus een fijne bezonning. De achtertuin geeft toegang tot de praktische stenen berging. Deze berging heeft een oppervlakte van ca. 8 m2. U heeft de beschikking over een vrije achterom. 

Heeft u interesse in deze woning? Maak een afspraak en kom de woning bekijken.

Kenmerken