Beschrijving

Altijd al een eigen zaak willen beginnen? Ga dan nu de uitdaging aan en maak van dit pand uw eigen zaak! Wij bieden u dit pand aan, gelegen op een ruim perceel aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg! 

Dit pand leent zich ook voor de bestemming wonen, dus wat dacht u van het realiseren van een woonhuis, volledig naar eigen wens en inzicht in te richten?

Het pand is thans ingedeeld met twee winkelruimtes met daartussen een lange hal met eigen entree. Aan de achterzijde zijn een keukenruimte en toiletruimte. Via de winkelruimte komt u door middel van een vlizotrap op de eerste verdieping. Deze verdieping is momenteel ingericht met 2 slaapkamers en een doucheruimte. Hier kunt u bijvoorbeeld een badkamer en/of slaapkamers creëren. 

De ruime achtertuin is ingericht met bestrating en vaste beplanting. De tuin is gunstig gelegen ten opzichte van de zon.

Het pand is gelegen in de winkelstraat (Kanaalstraat) van Oost-Souburg. Oost-Souburg heeft een groot winkelbestand en er zijn dan ook in de directe omgeving van het pand veel voorzieningen en winkels beschikbaar o.a. supermarkten, bakkers, restaurants enz. Het pand is gelegen dichtbij het NS- station en bevindt zich op korte afstand van de A58 en grotere steden als Vlissingen en Middelburg. Scholen en het sportpark zijn op loop/fietsafstand.

Heeft u interesse? Bel dan gerust voor meer informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken