Beschrijving

Gelegen aan de Wagenaarstraat, in de historierijke vestingstad Veere bieden wij u deze monumentale en sfeervolle woning met diepe tuin aan! Kom de sfeer en de charme van de omgeving tijdens een bezichtiging ervaren! Wordt u de nieuwe eigenaar?

Veere is een sfeervol stadje met uitstraling en monumentale schoonheid. De vestingstad ademt historie en de rijke geschiedenis is nog steeds in het straatbeeld te zien. Veere kenmerkt zich door de groene omgeving, de vele bezienswaardigheden, het historisch centrum, de heerlijke terrasjes/restaurants, de jachthaven en het recreatiegebied ‘t Veerse Meer’. De natuur- en watersportliefhebber kan hier echt zijn hart ophalen! Grotere steden als Middelburg, Goes en Vlissingen zijn op korte afstand gelegen. 

Omdat het bij deze woning gaat om een rijksmonument, is het mogelijk om subsidie te verkrijgen voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals het onderhouden, restaureren of verduurzamen van het pand. De huidige eigenaar is reeds begonnen met verbouwwerkzaamheden. Bent u handig? Maak dan van deze woning uw droomwoning! Tevens is er de mogelijkheid om bij aankoop van een monument een financiering af te sluiten tegen een gunstige lage rente.

Achter de karakteristieke voorgevel gaat er meer leefruimte schuil dan u in eerste instantie zult vermoeden. Zo heeft de woning de beschikking over een hal, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een 2-tal slaapkamers, een badkamer, een riante overloop, een berging en een achtertuin.

U komt de woning binnen in de ruime hal met meterkast en trapopgang naar de bovenliggende verdieping. Vanuit de hal kunt u naar alle vertrekken op de begane grond. De gezellige woonkamer is geplaatst aan de voorzijde van de woning en biedt u een oppervlakte van ca. 19,7 m2. De zithoek in de woonkamer is geplaatst rondom de gezellige schouw. Het balkenplafond geeft een sfeervolle uitstraling aan de ruimte. Via de open doorgang komt u in de keuken. De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt deels over inbouwapparatuur en deels over losse apparatuur. De keuken beschikt over vaste kasten. Vanuit de keuken is er leuk zicht de tuin in.
Aan het einde van de hal treft u de bijkeuken met aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en met toegang naar het toilet en naar de achtertuin.

De eerste verdieping biedt u een riante overloop, een 2-tal slaapkamers en een badkamer. Op de overloop is er de mogelijkheid tot het realiseren van een 3e slaapkamer. De cv-installatie is geplaatst in de vaste kast op de overloop. De badkamer is geplaatst in het midden van de woning en beschikt over een douchehoek, een toilet en een wastafelmeubel. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 4,2 m2. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over vaste kastruimte. De andere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap in de slaapkamer aan de voorzijde en biedt u een bergzolder.

De woning beschikt over een diepe achtertuin van ca. 16 meter. De tuin is aangelegd met bestrating en gras. In de tuin is er de mogelijkheid tot het creëren van meerdere terrassen. In de tuin staat er een berging van ca. 10 m2. 

Heeft u interesse in deze leuke woning? Maak een afspraak voor een bezichtiging en kom de sfeer van deze woning en de schitterende omgeving ervaren!

Kenmerken