Diensten

Verkopen

Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen bij aan- en verkoop van woningen. Bij de verkoop van uw woning nemen wij u alle zorgen uit handen en begeleiden wij u tot aan de notaris. We starten het verkoopbemiddelingstraject met een uitgebreid kennismakingsgesprek en een waardebepaling van uw woning. In overleg met u als opdrachtgever maken we samen een verkoopplan met veel aandacht voor onze uitgebreide presentatie en documentatie. Door onze persoonlijke aanpak en onze korte lijntjes hebben wij al vele klanten succesvol begeleid bij de verkoop van hun woning.


Aankoopbegeleiding

Bij aankoopbegeleiding gaan we samen met u op zoek naar uw droomhuis. Hierbij beoordelen we de woning objectief en bemiddelen voor u naar een optimale prijs en overige voorwaarden.


Taxaties woningen en bedrijfspanden

Taxaties van uw woning of bedrijfspand zijn in veel gevallen noodzakelijk. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het verkrijgen van een financiering, het wijzigen van uw financiering, het financieren van een verbouwing, verdeling bij een (boedel)scheiding, waardebepaling of diverse andere doeleinden. Onze uitgebreide en gevalideerde taxatierapporten worden door alle banken en instanties geaccepteerd. Onze gecertificeerde makelaars-taxateurs helpen uw graag verder met uw taxatieaanvraag.